Maksutavat

Näitä maksutapoja sovelletaan KR Markkinointi Oy verkkokaupassa https://patsaskauppa.fi sivustolla.

Paytrail Oyj on sinulle turvallinen maksutapa, jolla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Paytrail Oyj:n (Y-tunnus 2552865-3) ylläpitämä.

Paytrail Oyj maksunvälityspalvelu välittää maksusi myyjälle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Paytrail Oyj, on maksusi välitetty Patsaskaupan myyjälle.

Myyjä toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Myyjä huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan myyjään.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj, joka välittää maksusi Patsaskaupan kauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Paytrail Oyj maksuehdot:
https://www.paytrail.com/kuluttajille

 

Paytrail Oyj, Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä

Y-tunnus 2552865-3

 

 

Päivitetty 20.11.2021

(Aikaisemmat päivitykset: Päivitetty 21.9.2020, Julkaistu 13.7.2020)