Sopimusehtojen soveltaminen

Näitä sopimusehtoja sovelletaan KR Markkinointi Oy verkkokaupassa https://patsaskauppa.fi/ sivustolla.

Myyjän yhteystiedot

KR Markkinointi Oy, Y-tunnus 3146863-4
Kuturmäentie 2, 25130 Muurla, Suomi

Asiakas

Asiakkaitamme voivat olla luonnolliset henkilöt, yritykset ja yhdistykset. Asiakkaan on oltava täysi-ikäinen oikeustoimikelpoinen henkilö. Asiakas on velvollinen lukemaan nämä sopimusehdot ja sitoutuu noudattamaan niitä tehdessään tilauksen. KR Markkinointi Oy toimittaa kaikki tiedot tilausvahvistuksesta eteenpäin sähköpostitse, joten asiakkaan tulee seurata sähköpostiaan pysyäkseen tilanteen tasalla. Asiakkaan tehdessä tilauksen sivustoillamme, hän saa siitä sähköpostiinsa tilausvahvistuksen. Tilaus on aina sitova.

Tilaaminen

Asiakkaan tarvitsee tilauksen tehdäkseen ilmoittaa vähintään omista tiedoista: nimi, osoite, käytössä oleva sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Asiakasrekisteriin ilmoitetut tiedot ovat luottamuksellisia. KR Markkinointi Oy lähettää tilausvahvistuksen asiakkaalle heti tilauksen jälkeen. Tilaus on aina sitova.

Hinnat sivustolla

Kaikkien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Kuljetuksen hinta lisätään tuotteen hinnan päälle ostosta tehdessä. Kuljetuksen hinta sisältää arvonlisäveron. Voit myös noutaa tuotteen itse toimipaikoistamme, jolloin ei tule rahtikustannusta maksettavaksi.

Tuotteet

Omistusoikeus tuotteeseen siirtyy asiakkaalle, kun tuotteen hinta on kokonaisuudessaan maksettu ja tuotteet voidaan luovuttaa. Jos tarvitset lisätietoja tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme toimisto@patsaskauppa.fi osoitteeseen.

Maksutavat

Tuotteet maksetaan Paytrail Oyj:n maksunvälityksen kautta verkkomaksulla tilausta tehtäessä. Paytrail Oyj:n maksutavat ovat kuvattu sivustollamme https://patsaskauppa.fi/maksutavat/ . Kun asiakas on maksanut tilaamansa tuotteen, asiakas saa omasta verkkokaupasta tallennettua kuitin maksutapahtumasta.

Toimitustavat ja toimitusajat

Tuotteet voi noutaa toimipaikoistamme tai valita kuljetuksen tuotteelle. Pyrimme toimittamaan kaikki tuotteet 1 pv – 6 kk:n kuluessa tilauksesta riippuen asiakkaan asuinpaikkakunnasta. Kaikki kuljetukset on sovittava puhelimitse tai sähköpostilla erikseen (katso yhteystiedot sivulta). Asiakkaan tulee antaa myyjälle sähköpostilla puhelinnumero, joka on vastaanottamassa kuljetuksen. Jos asiakas ei sovi kuljetuksesta tai ei vastaa puhelimeen tai sähköpostiin, niin tuotetta ei voida toimittaa asiakkaalle. Tuotetta kuljetetaan yhden kerran asiakkaalle kuljetusmaksua vastaan, jos asiakas ei ole paikalla tai vastaa yhteydenottoihin, niin tuote palautetaan myyjälle ja asiakas on velvollinen itse omalla kustannuksella noutamaan tuotteen myyjän toimipaikasta eikä maksettua kuljetusmaksu palauteta asiakkaalle.

Kaikki kuljetukset, joiden toimitusosoite on Suomen Salosta 300 km kauempana, niin kuljetuksesta ja kuljetusajankohdasta on sovittava erikseen kirjallisena sähköpostilla

Pidätämme oikeuden kuljetushinnan muutoksiin, jos asiakas asuu saaristoalueella tai muulla alueella, joissa kuljetus voidaan joutua viemään perille erikoisjärjestelyin ja erikoishinnoin, joita ei voi etukäteen laskea tai ilmoittaa.

Pyrimme lähettämään kaikki samassa ostotapahtumassa ostetut tuotteet samalla lähetyksellä. Kaikissa ongelmatilanteissa auttaa toimisto@patsaskauppa.fi osoitteeseen. Muilla kuin kuluttaja-asiakkaalla vaaranvastuu siirtyy tilaajalle tuotteen lähtiessä varastoltamme.

Toimitettavan lastin purku asiakkaan osoitteessa

Asiakas vastaa aina rahdin purkamisesta ja huolehtii, että hänellä on tilauksen tuotteisiin sopiva purkutapamahdollisuus.

Reklamaatio

Asiakkaan tulee tarkastaa tuote tuotteen toimitushetkellä ja mahdollinen reklamaatio on tehtävä 7 vuorokauden sisällä tuotteen toimituksesta. Asiakkaan tulee tehdä reklamaatio kirjallisena toimisto@patsaskauppa.fi osoitteeseen. Asiakaspalvelumme tutkii kaikki reklamaatiot tapauskohtaisesti. Asiakas on velvollinen säilyttämään kuitin ostamastaan tuotteesta, jotta mahdollinen palautus voidaan tarvittaessa suorittaa.

Palautusoikeus

Kuluttaja-asiakkailla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautusrahdin maksaa  asiakas. Jotta tuotteen voi palauttaa, pitää sen olla edelleen täysin jälleenmyyntikelpoinen. Palautusasioissa asiakkaan täytyy olla ennen palautusta yhteydessä asiakaspalveluumme toimisto@patsaskauppa.fi osoitteeseen. Annamme ohjeet palautusta varten. Jokainen palautustapahtuma käsitellään tapauskohtaisesti.

Takuu ja virhevastuu

Annamme mahdollisimman tarkat tiedot tuotteistamme verkkokaupassa https://patsaskauppa.fi/ . Tarkastamme myös tuotteemme ennen toimitusta, jotta ne vastaavat kuvausta. Jos tuotteessa on selkeä virhe, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme toimisto@patsaskauppa.fi osoitteeseen.

Kuluttajasuojalain mukaiset tiedot

Kuluttajalla on oikeus saattaa hänen ja elinkeinonharjoittajan välinen riita kuluttajariitalautakuntaan ratkaistavaksi. Lisätietoja osoitteessa

http://www.kuluttajariita.fi/fi/index/valituksenteko.html

Sovellettava laki

Verkkokaupan https://patsaskauppa.fi/ käyttämiseen, sopimusehtojen tulkintaan, muihin sääntöihin ja ehtoihin sekä vastuurajauksien tulkintaan sovelletaan Suomen lakia.

Erimielisyyksien ratkaiseminen

Erimielisyydet pyritään ratkaisemaan neuvottelemalla. Mikäli näistä sopimusehdoista tai https://patsaskauppa.fi/ verkkokaupan käytöstä johtuvista erimielisyyksistä ei päästä sovintoon, asia ratkaistaan Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa suomen kielellä.

Sopimusehtojen hyväksyminen

Nämä sopimusehdot asiakas hyväksyy käyttämällä https://patsaskauppa.fi/ verkkokauppaa. Sopimusehdot ovat voimassa toistaiseksi.

KR Markkinointi Oy:llä on oikeus muuttaa sopimusehtoja tarvittaessa, josta KR Markkinointi Oy:n on tiedotettava ennen muutosta asiakkaalle. Asiakas hyväksyy muutokset jatkamalla https://patsaskauppa.fi/ verkkokaupan käyttämistä.

 

Päivitetty 20.11.2021

(Aikaisemmat päivitykset: Päivitetty 15.10.2020, Julkaistu 13.7.2020)